Акція "Молодь України проти СНІД ! МИ- за здоровий образ життя"

В рамках акції «Молодь України проти СНІД» в НЦПО було проведено ряд заходів  з метою попередження та профілактики шкідливих звичок.
З питань обізнаності – було проведено тестування с подальшим обговорення проблемних питань.
 Тренінги з метою надання інформації   о моделі здорового способу життя та формування уявлення впливу негативних звичок на особистість

Було продемонстровано відео –презентації : " Ліжка","Що ти знаєш про СНІД?","СНІД ближче ніж ти вважаеш" , "Обличчя алкоголізму" та інші.



   Акція «Молодь проти СНІД» завершили гарним виступом агітбригади «ЖУКИ»,яку організували група активних  студентів першого курсу  .
Учасники використовували різноманітні форми заклику  до здорового способу життя:

Іванічик Е. виконав пісню «Моя гра!»







Не остались осторонь і педагогічний колектив
 





За підтримки організації Благодійного фонду  «Енергії життя плюс»( Чудная І.В.) та фітнес- клубу «Адреналін»  (Гуржій А.А)  в НЦПО відбулася акція по боротьбі з ВІЛ, СНІД-ом, наркоманіей ,алкоголізмом та нікотином.
Волонтери  фонду роздавали флаери з інформацією про ці хвороби, способи зараження ними та методи профілактики і захисту, а також надавали «живі» консультації студентам, у яких виникали запитання.
 




Гуржій А.А. не тільки зазначив  перевагу занять фізичною культурою ,а й віддячив  учасникам агітбригади ,подарував кожному місячний абонемент на відвідування залу.

Волонтери організації «Енергія життя» також відмітили грошовими заохоченнями не тільки  учасників агітбригади,а й переможця конкурса плакатів  «Проти СНІД».
 Зараз дуже важко привернути увагу студентів, тому ми намагаємось зробити подібні акції цікавішими і яскравішими , це дійсно привертає увагу молодих людей, зацікавлює їх, змушує замислитись який вибір слід зробити.


Комментарии