Стрінг-арт
   13.02.2018 в НЦПО пройшла виховна година в групі Гз 17 1/9.  Практичний психолог Черемнова Н. О., соціальний педагог          Стіпанова В. О. та майстер в/н Линник Н.М. мали за мету розширити  уявлення  підлітків про прихід кохання, формувати позитивну моральнуоцінку таких якостей: цнотливість, самовідданість, честь, духовна чистота,розкрити основні помилки ,які допускаються у цей період.
 В ході тренінгу «Де є любов, там є життя» учні створювали свою квітку кохання, висловлювали власні думки, дивились відеолекторій  висловів відомих людей про кохання (Висоцький В., Осадов Е., Маяковський В.),дізнавались як розпізнавати бесперспективність  стосунків і вберегти своє серце ,нерви ті час,розглянули ознаки та заповіді ,які свідчать про серйозність намірів і перспективу шлюбу, розглядали  думки  про прислів’я, моделювали ситуації ,зустрічі, розкривали поняття «Любов – це…» та ін..



Кульмінацією заходу став майстер-клас Стрінг-арту по виготовлення серця. Юнаки дійшли висновку, що дуже важливо знайти своє кохання, не витратити себе на дрібні захоплення, які скоріш спустошують серця, а справжнє кохання – це мистецтво.

Комментарии