"СВЯТО ВЕСЕЛОЇ МУДРОСТІ"

  28 березня в НЦПО відбувся відкритий виховний захід "СВЯТО ВЕСЕЛОЇ МУДРОСТІ" .Захід мав автентичний характер,де учні гр  ВТ 17 ( кл.керівник Шевцова Н.О)  та В16 ( кл керівник Вареник НП),практичний психолог Черемнова Н.О. мали змогу продемонструвати вміння фіглювати ,тобто жартувати.
На протязі  всього свята звучали коломийки,віршовані байки,скетчі ,інсценівки як на сучасну тематику,так  і на народну пісню "А мій милий вареничків хоче"








Гості , в теплій атмосфері, мали змогу насолодитися українським влучним словом, залихвацькою піснею, акторськими здібностями та щірими посмішками,проявили кмітливі здібності у  веселій вікторині та оформили Паркан побажань.












До речі, студенти "заварили"   діжечку жартів. І жарти ті були не пісними — добре посолені, гарно поперчені, вони часом викликали у слухачів неоднозначну реакцію. Але завжди — сміх.


А "запалювали" гарний настрій вперше своїм виступом группа "Гарячі перці",вражали уяву  батлом "Гопак", взяли участь у МК по ліпленню "гадальних вареничків",насолодившись "вдачею".





Комментарии