СЕРЕДА . ДЕНЬ ЩАСЛИВОГО КВИТКА.

  Використовуючи  досвід "Письменных практик"  відбулася Акція "Листівка самому собі". Ця методика  психологічної самодопомоги допомагає самойстійно редагувати  власні душевно-психологічні процеси,розібратися з "власним цензором" та розвинути ступень відвертості насам перед з самим собою.
В середу  в кабінеті психолога розпочато роботу творчий майстерні. Ця своєрідна майстерня, де професіонали -педагоги ділились думками та здобутим досвідом. Практика співпраці психолога з педагогічним  колективом  та активом учнівського самоврядування   у вигляді воркшопів останнім часом набуває популярності та дозволяє у комфортній та невимушеній обстановці обсудити альтернативні  розумові моделі  й сформувати  навички продуктивних  творчих підходів й креативного мислення в розв язанні проблем .












ЧЕТВЕР .
 Четвертий день Тижня психології пройшов під гаслом "Добрі руки творять дива". В методичному кабінети для зняття психологічного напруження, відвертого спілкування ,оволодіння методами саморегуляції була відкрита Арт-майстерня "Чарівний сад"


Метою данного заходу стало  знайомство з комплексом  психологічних умінь ,що забезпечують  володіння власним психофізіологічним станом,настроєм,емоцією ,тілом,тобто  оптимальну поведінку педагога та його ефективну взємодію. Педагоги мали можливість ознайомитись з методами аутотренінгу, дихання,самомасажу (трав яні мішечки,скалки та інш),аромотерапією ,мандалотерапією. Відгук отримали   напростіші методи,такі як :гумор,посмішка, метод комплиментів, вдихання свіжого повітря,купання в сонячних проміннях, міслетворення образів. Переглянув відеопрезентацію  ,обмінялись думками і дійшли висновку ,що  в роботі по профілактиці  нервово-психичного напруження першорядне місце повинно відводитись розвитку впевненності, життєрадісті та віри як в себе так і в людей та успіх своєї праці.


Комментарии