Звіт щодо заходів  з профілактики суїцидальних тенденцій.


     Практичний психолог Черемнова Н.О.  29.05 2018 провела виховний захід з елементами тренінгу ,спрямований на формування впевненності в собі, позитивного ставлення до життя, покращення комуникативних навичок та підвищення самооцінки.
 З учнями першого курсу переглянуті мотиваційні ролики про Ніка Вуйчича, цінності життя.

Під час бесіди виявлені особисте відношення до суїциді,підлітки ділилися прикладами з життя, що їм допомагало перебороти свої страхи.

Класним керівникам було надані консультації  до посилення  уваги стосовно  учнів,їх зайнятості у вільний час, спостереження за їх психоємоційним станом, звернення увги на підлітків,що виявляють схильність та мають девіантну поведінку,своечасно помічати та інформувати про зміни у настрою,провести інструктажі та бесіди з батьками на перевірку акаунтів у соцмережаж,коло друзів, шкіру  дітей на наявність телесних  пошкоджень,особливо порізів, перегляд відеофайлів с телефону

Результати тестування показали низький рівень суїцидальної пведінки.

Під час проведення акції "Дерево життя" учасники оперативно справились с завданням. Сутність полягала у написанні  на листочках відповідей на  питання "За що я люблю життя?",відповіді були представлені в оригінальній ,неповторній  та особливій формі.
  За мету тренінгу "Моя індивідуальність"(06.06.2018)
 -розкрити поняття "індивідуальність", визначити свої особливі можливості,розвивати комуникативні здібності,  розвивати толерантність,емпатію,бажання зацікавлювати як і власним внутрішнім світом, так  і бажання цікавитись іншими. Використовувались наступні вправи: "Квітка індивідуальності", ""Я-гарний,я-поганий", "Чарівний мікрофон",  "Чому саме я заслуговую повагу", Книга рекордів," Скульптори".



Комментарии