ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ.КРУГЛИЙ СТІЛ " ГОЛОВНЕ ДУШЕЮ НЕ СТАРІТИ"

   Щорічно 1 жовтня у світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку. Це свято покликане звернути увагу людства на потреби старшого покоління. Дуже часто  можно почути від молоді ,що почуваються на сорок ,що їх це зовсім  влаштовує, нічого не хочуть міняти  і взагалі в житті «інші інтереси». Це висловлювання довго не давало мені спокою. Чому так відбувається з молодими людьми і що можно зробити ,щоб не старіти душею ?


   
 У контексті поглядів В.О.Сухомлинського родинного виховання та Державної національної програми про «організацію родинного виховання й освіти як важливої ланки виховного процесу і забезпечення педагогічного всеобучу» .
   Головною метою було донести до свідомості  молодого» виникла  ідея виховного заходу «Батьківської педагогіки» ,спільно з майстрами старшого віку та групою Е 17 (майстр в /н Олійник Г.В . ) та гр В 18 ( майстр в/н  Колодієва І.К.). покоління  пріорітети трудового виховання за В.О.Сухомлинським , який  відзначав, що марне витрачання часу, байди­кування, ледарство проникає нині у життя дітей.
 Сучасні підлітки вважають,що повинні тільки гратися, забавлятися, розважатися, а праця - це обов'язок дорослих. Молодь  перетворюється  у бездуш­них споживачів радощів через сучасні технології, вони навіть не усвідомлюють, звідки та радість прийшла і якою ціною завойована.
   Головною метою було донести до свідомості  молодого покоління  пріорітети трудового виховання за В.О.Сухомлинським , який  відзначав, що марне витрачання часу, байди­кування, ледарство проникає нині у життя дітей. Сучасні підлітки вважають,що повинні тільки гратися, забавлятися, розважатися, а праця - це обов'язок дорослих. Молодь  перетворюється  у бездуш­них споживачів радощів через сучасні технології, вони навіть не усвідомлюють, звідки та радість прийшла і якою ціною завойована.

Під час виховного заходу  старше покоління посуперничали у батлі «Чия мрія круче всіх» , обговорили «10 не можна» Сухомлинського, який слід залишуть на світі. Яскравим стали виступи  методиста Клопінської І.А. (вірш Асадова),майстрів Олійник Г.В. з веселою байкою Своєю мудрістю життя поділилися  майстр в/н Колодієва І.К. та Калюка Т.П., яка була запрошена як гостя.  Майстр в /н Серпуховітін виконав  під гитару «Главное ребята..» і всі дружньо підтримали  спів.
Під час виховного заходу  старше покоління по суперничали у батлі «Чия мрія круче всіх» , обговорили «10 не можна» Сухомлинського, який слід залишуть на світі. Яскравим стали виступи  методиста Клопінської І.А. (вірш Асадова),майстрів Олійник Г.В. з веселою байкою Своєю мудрістю життя поділилися  майстр в/н Колодієва І.К. та Калюка Т.П., яка була запрошена як гостя.  Майстр в /н В.В.Серпуховітін виконав  під гитару «Главное ребята..» і всі дружньо підтримали  спів.

Комментарии